Verkiezing professional van het jaar

Op donderdagmiddag 7 november houdt de VCP haar jaarlijkse symposium met als thema 'Leven lang ontwikkelen: loopbaanontwikkeling en carrièreperspectief'.  Dan wordt ook de professional van het jaar gekozen. Ken je iemand die je hiervoor wil nomineren? Dat kan nu al.

 

Op de themapagina van de VCP-website lees je meer over het congres. Na de zomer volgt nadere informatie over het programma.

Professional van het jaar
Een vast onderdeel van het symposium is de verkiezing van de ‘Professional van het jaar’. Dat kan zomaar iemand uit onze vereniging zijn. De VCP roept aangesloten organisaties op om kandidaten voor te dragen. Dat kan nu al. Ken je een bijzondere, betrokken of inspirerende politiecollega die de titel Professional van het jaar verdient, dan ontvangt de selectiecommissie graag vóór 18 oktober 12.00 uur de naam, contactgegevens en een korte motivatie. Laat het onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.weten. Meer informatie vind je op de themapagina van de VCP over de Professional van het Jaar.


Nieuwsoverzicht