Vervolgactie minder bonnen

Samen met de andere politiebonden breiden we de bonnenactie voor een goede cao uit. Op 17 juli 7.00 uur kunnen alle politiemedewerkers en niet alleen de basisteams meedoen en minder bekeuringen uitdelen.

Zo gaan de verkeersteams alleen nog bekeuren bij grove schendingen van de openbare orde en veiligheid. De basisteams waren al op 9 juli begonnen met minder bonnen uit te schrijven.

Juridisch
Alleen een rechter kan door politiebonden aangekondigde acties verbieden of beïnvloeden. Uitgeschreven acties van de politiebonden zijn juridisch gedekt en beschermen jou tegen eventuele maatregelen van de werkgever. Onze kaderleden kennen de regels en kunnen je daarin bijstaan.

Meer info
Wil je weten wat de richtlijnen zijn, neem dan contact op met het ACT van je eenheid/bedrijfsonderdeel of met het Landelijk Actiecentrum (LAC) van de VMHP, NPB, ANPV en ACP via 033-496 27 50 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bereikbaar op weekdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Lees hier meer over de achtergronden van deze actie.


Nieuwsoverzicht