Uitnodiging SER raadsvergadering

Op vrijdag 30 augustus van 10.15 tot 12.00 uur zijn young professionals welkom bij de SER raadsvergadering, locatie Bezuidenhoutseweg 60, Den Haag.

Op de agenda staat onder meer de vaststelling van de verkenning “ontplooiingskansen voor jongeren” door het SER Jongerenplatform. Je bent van harte uitgenodigd deze vergadering bij te wonen. VCP Young Professionals heeft samen met de andere jongerenorganisaties in het SER Jongerenplatform hard gewerkt aan deze verkenning.

Verkenningsvraag
In de verkenningsaanvraag staat de volgende vraag centraal: ‘In hoeverre zijn jongeren voldoende toegerust om zich te kunnen ontplooien en om een zelfstandig en onafhankelijk bestaan op te bouwen?’ De verkenning richt zich op vier belangrijke mijlpalen in het leven van jongeren: Gaan studeren, de eerste baan, de eerste eigen woning en het starten van een gezin. De SER is trots op de allereerste verkenning afgeleverd door het SER Jongerenplatform. Het is niet alleen een ambitieuze en brede verkenning geworden waar kansen en belemmeringen voor jongeren duidelijk in worden beschreven, maar de verkenning legt ook een stevig fundament voor mogelijkheden tot vervolgonderzoek.

De tekst van het SER-advies ‘Ontplooiingskansen voor Jongeren’ en de publieksversie zijn vanaf 30 augustus te downloaden via de website van de SER.

Aanmelden
Young professionals van de VMHP kunnen zich voor deze raadsvergadering op vrijdag 30 augustus van 10.15 tot 12.00 uur aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De locatie is Bezuidenhoutseweg 60 te Den Haag.
Nieuwsoverzicht