Uitnodiging negatief gematchte leidinggevenden

De ACP en VMHP nodigen oud-leidinggevenden en coordinatoren, die negatief gematcht zijn, uit voor een bijeenkomst op 14 juni van 16.30 tot 18.00 uur. Locatie: ACP, Larikslaan 1 te Leusden.

Doel van de bijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst gaan Gerrit van der Kamp en Sanna Eichhorn samen met jullie bespreken hoe de afspraken om weer op je oude niveau te kunnen werken zo snel mogelijk kunnen worden ingevuld. Wij willen weten of er verschillend is omgegaan met de belofte tot herplaatsing en samen bespreken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Voorbeelden waar het om gaat

Voorbeelden zijn coördinatoren (10) die naar 9 zijn gematcht en teamchefs (11) die van teamchef (11) naar teamchef B (10) zijn gegaan. Of collega's die een functie in schaal 13 hadden voor het LFNP en naar een functie op schaal 12 niveau zijn gematcht. Als oud-leidinggevende ben je herplaatsingskandidaat geworden en gaat de korpschef je plaatsen in een passende functie op advies van de PAC.

Achtergrondinformatie

Bij het opstellen van de regelgeving rond reorganisaties hebben de bonden bedongen dat wanneer je als herplaatsingskandidaat geplaatst bent op een lager functieniveau dan waarin je voor invoering van het LFNP was aangesteld, je garantie hebt op twee keer een aanbod binnen drie jaar naar het oude functieniveau. De afspraken hadden meteen uitgevoerd kunnen worden. Wij zijn er niet gerust op dat de organisatie dat ook meteen regelt met de plaatsing hoewel die mogelijkheid er wel was.

Kom je op de bijeenkomst? Laat het even weten via:

ledencontact@acp.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het kan uitlopen. In dat geval is voor broodjes gezorgd.


Nieuwsoverzicht