Solidariteitsactie met de 66 minuten actie van FNV havens

De gezamenlijke politievakbonden hebben zich solidair verklaard met de eisen van de werknemers in de Rotterdamse haven. Ook zij keren zich op 13 december met een collectieve actie tegen de uitkomsten van het pensioenoverleg en de gevolgen daarvan voor werknemers met een zwaar beroep. Wij roepen collega's op die in de buurt werken, om mee te doen.

De vier bonden roepen politiemedewerkers vanuit de operationele eenheden in de Eenheid Rotterdam, de in de regio werkzame medewerkers van de Landelijke Eenheid en kaderleden van de bonden op zich solidair te tonen en aanwezig te zijn bij de actie van FNV Havens. Concreet zullen zij bij deelname herkenbaar aanwezig zijn en duidelijk kenbaar maken dat zij de actie steunen.

Tijd en locatie
De daadwerkelijke actie van FNV Haven start om 11:55 uur, duurt 66 minuten en vindt plaats bij de Hutchinson Ports ECT Delta Terminal op de Maasvlakte, aan de Coloradoweg en Yukonweg op de parkeerplaats ter hoogte van de gebouw 5.

Meer praktische informatie over vervoer van en naar de locatie kun je opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Nieuwsoverzicht