Reis voor chronisch zieke collega's

Van 10 tot 16 april kun je een avontuurlijke bergtocht in Spanje maken. Een meerdaagse tocht voor en door chronisch zieke collega's over een herontdekt pelgrims pad, een wandeltrektocht in het Spaanse natuurgebied Els Ports (Zuid-Catalonië). Let op: slechts 12 deelnemers mogelijk. De voorlichtingsavond is op 9 december.

 

De meeste overnachtingen zullen plaatsvinden in nette huisjes of B&B’s en één van de overnachtingen vindt plaats in een berghut. Onder begeleiding van een collega en een ex-collega.

Voor en door collega’s. De tocht is georganiseerd om chronisch zieke collega’s een nieuw en positief doel te geven in hun vaak lange proces. Het is tevens een stukje erkenning voor deze groep die ondanks hun ziekte zich vaak nog in blijft zetten voor de Nederlandse politie en de maatschappij. Dat verdient extra aandacht en door deze tocht willen we daar een bijdrage aan leveren.

Alle collega’s die aangesloten zijn bij het platform, kunnen zich inschrijven. Er kunnen 12 collega’s deelnemen.

Kandidaten moeten in staat zijn meerdere dagen achtereen in bergachtig gebied te lopen met een rugzak. Vooraf zullen we een intake gesprek houden waarin we kijken of het haalbaar is en welke aanpassingen eventueel nodig zijn om de tocht verantwoord te laten verlopen.

Een medisch advies kan deel uitmaken van de afweging. Door een stevige bijdrage van de Nederlandse Politie bond en een bijdrage van Stichting Wep kunnen we de prijs houden op €745-, p.p. ( inclusief vlucht) Bij de voorlichting zal nadere uitleg worden gegeven over de tocht en de voorbereiding. (Wat is inclusief, wat niet). De voorlichting wordt gegeven op dinsdag 10 december 2019 om 19.00 uur in op het politiebureau Vogelstraat 41, 5212 VL te Den Bosch.

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderdeel van deze expeditie zijn een aantal trainingsdagen in Nederland.
Deze worden gehouden op 18-1-2020, 9-2-2020 en 22-3-2020. Deelname is verplicht (bijzondere
omstandigheden daargelaten).
Heb je vragen over deze fantastische tocht, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We hopen jullie te kunnen verwelkomen op de voorlichtingsavond op maandag 9 december.

MOCHT JE KOMEN DAN GRAAG EEN MAIL VOOR 5 DECEMBER.

Wil je meer lezen over de avonturen van Hiking en Adventures, kijk dan in onze krant Adventure Times. In oktober 2019 is de 2e editie uitgekomen. Dit blad wordt mee gestuurd met het NPB blad maar is ook te lezen op www.adventuretimes.nl

Ook op onze site www.hiking-adventures.nl vind je de agenda en alle informatie over onze tochten.

De Stichting Hiking & Adventures organiseert dit samen met de Nederlandse Politie Bond, stichting Waardering Erkenning Politie en het Platform Chronisch Zieke Politiecollega’s.


Nieuwsoverzicht