Premies PolitieZorgpolis (PZP) 2016 bekend

De premies van de ziektekostenverzekeringen, waaronder de PolitieZorgpolis (PZP) zijn bekend. Je hebt tot 1 januari 2016 om verzekeringen te vergelijken en, indien gewenst over te stappen. Belangrijk nieuws is dat voor het zesde jaar op rij de premies van de aanvullende verzekeringen Basis PZP, Plus PZP, Jongeren PZP (tot 31 jaar) en Tandarts PZP gelijk blijven. Bij de recent afgeronde aanbesteding voor een zorgverzekering hebben politie en vakorganisaties ACP, NPB en VMHP op basis van kwaliteit en prijs gekozen voor CZ, de PolitieZorgpolis. Dit houdt in dat wij ons voor vier jaar verbinden aan CZ en het contract daarna jaarlijks verlengd kan worden voor wederom een periode van maximaal vier jaar.

Communicatie-uitingen als brieven, de POLZ, de Zorgpas en de verpakking van het kraampakket worden niet meer ‘politie herkenbaar’ verzonden. Brieven worden bijvoorbeeld vanaf nu verstuurd in een envelop van CZ, de risicodragend zorgverzekeraar achter de PZP. Op deze manier bevordert CZ de privacy van de PZP-verzekerden.

Voor meer informatie over de PolitieZorgpolis kun je terecht op www.pzp.nl . Daar vind je een antwoord op de meest voorkomende vragen. Je kunt ook bellen met het Accountteam PZP te bereiken via het nieuwe gratis telefoonnummer 0800 023 12 90. Ook kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij staan voor je klaar.


Nieuwsoverzicht