Petitie duurzaamheid

Teken jij ook op de Agora-site de petitie voor een duurzamere politie? De VMHP steunt dit iniatief.

 

Onze lucht zit vol met CO2, de zee vol met plastic en de biodiversiteit is sterk afgenomen. Ons klimaat staat onder druk en de politie moet meer doen om het goede voorbeeld te geven. ‘Groen’ printen, je eigen mok mee naar het werk of de oude uniformen recyclen: er gebeurt van alles om de Nederlandse politie te verduurzamen. Echter, volgens BlueM doen we nu nog niet genoeg en deze is een petitie gestart.

Stel je voor hoe veel we samen, als bedrijf, zouden kunnen doen. Hoe groot de impact is als we als korps duurzaamheid hoog op de agenda zetten. Hoort een groene bedrijfsvoering niet ook gewoon bij onze (politie)taak? Wij moeten toch altijd het goede voorbeeld geven? Een duurzame samenleving is tenslotte een veilige samenleving. Wil jij ook een groenere politie? Teken de petitie op de agora-site van de politie. Alle handtekeningen worden samen met een begeleidende brief aan de korpsleiding aangeboden op duurzame dinsdag, 3 september.

Je stemt binnen de veilige politieapplicatie Agora en je naam wordt nergens gepubliceerd, niet intern en niet extern. Het is helaas niet mogelijk de petitie te ondertekenen op je smartphone of via de VMHP-site. Wil je wel dit bericht delen met al je collega’s?


Nieuwsoverzicht