Peiling vroegpensioen-inzet politiebonden

De onderhandelingen over een vroegpensioenregeling voor de politiesector verlopen tot nu toe bijzonder stroef. Je kunt tot 15 januari 8 uur je mening geven via een digitale peiling. Daarnaast ben je welkom op een van de drie informatiebijeenkomsten.

 

De werkgever doet erg moeilijk over de inzet van de bonden. Vandaar dat we besloten hebben de minister en de korpschef (de werkgever) nog eens goed duidelijk te maken wat politiecollega’s vinden van de inzet van de bonden versus de inzet van de werkgever.

De politiemedewerkers kunnen in januari hun mening geven door mee te doen aan een digitale peiling. Die bestaat uit een paar korte vragen; het invullen daarvan kost hooguit twee à drie minuten. Deelname is mogelijk voor alle politiemedewerkers (zie het besloten deel van de site of de nieuwsbrief van 7 januari voor de link).

Naast de digitale peiling organiseren de bonden in januari drie informatiebijeenkomsten over de lopende onderhandelingen over een nieuwe vroegpensioenregeling voor de politiesector.

  • 13 januari 14.00-16.00 uur / Mathildelaan 4, Eindhoven
  • 14 januari 09.30-12.30 uur / Europaweg 79, Apeldoorn
  • 16 januari 10.00-13.00 uur / Katschiplaan 10, Den Haag

Deze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alle collega’s die meer over dit onderwerp willen horen en/of daarover persoonlijk vragen willen stellen aan de onderhandelaars namens de bonden. Over het onderwerp hebben we de afgelopen maanden ook uitgebreid gecommuniceerd via social, filmpjes en met artikelen waaronder het artikel van 20 december 2019. Voor het invullen van de peiling is het goed om deze informatie nog eens door te nemen.

Graag tot ziens en horens op een van deze bijeenkomsten.

 

Hier vind je twee documenten:

  pdf Visie werkgever (94 KB)

  pdf Brief bonden (212 KB)

 


Nieuwsoverzicht