Nu aanmelden voor Hein Roethof prijs

Ken je een goed initiatief dat criminaliteit voorkomt en sociale veiligheid bevordert? Tot 31 juli kun je dit aanmelden voor de landelijke Hein Roethof prijs.

Binnen de VMHP zijn er veel creatieve collega’s met lef die een aanjagersfunctie binnen de politie hebben. Het zijn door en door professionals met veel kennis en kunde in huis. Niet voor niets is de VMHP hét kennisplatform voor de politie. Maar veelal zijn wij bescheiden en lopen we niet met onze resultaten te koop.

Oproep

Toch willen we je oproepen om jouw initiatief of dat van een collega-VMHP’er aan te melden voor de landelijke Hein Roethofprijs. Het is een mooie gelegenheid om ons werk in het zonnetje te zetten. En de winnaar krijgt een geldbedrag om zijn of haar project verder uit te bouwen.

Inschrijven
Vul het online inschrijfformulier volledig in en stuur een samenvatting van het project mee van maximaal 1 A4-tje. De uiterste inzenddatum is 31 juli.  Zie ook het nieuwsbericht.


Achtergrond
De Hein Roethof prijs wordt elke twee jaar uitgereikt. Vorig jaar kreeg de politie Utrecht de prijs met haar project Bloedlink, opgezet met andere veiligheidspartners om het taboeonderwerp seksualiteit in de brugklas en de moskee bespreekbaar te maken met jongeren uit niet-westerse culturen.


Nieuwsoverzicht