Kun je op 31 oktober niet..mandateer dan een VMHP-collega

Op 31 oktober 2018 vanaf 13:00 uur houdt de VMHP een Algemene Ledenvergadering om een besluit te nemen over het Onderhandelaars Akkoord CAO 2018-2020. Kun je zelf niet komen kun jij altijd één lid dat wel komt mandateren namens jou te stemmen.

In onze VMHP-statuten hebben we geregeld dat bij de stemming op een Algemene Ledenvergadering ieder fysiek aanwezig lid ook namens een ander lid mag stemmen als zij/hij daarvoor een schriftelijk mandaat heeft meegekregen van een niet aanwezige VMHP-collega.

Daarvoor is een Mandateringsformulier (klik hier om het formulier te downloaden) gemaakt dat afgedrukt en volledig ingevuld bij aanvang van de vergadering door de gemandateerde wordt afgegeven aan de secretaris. Op het formulier kan op voorhand de stem worden ingevuld of kan de stem overgelaten worden aan het fysiek aanwezige gemandateerde lid.

Ga je naar deze bijzondere Algemene Ledenvergadering op 31 oktober 2018, kijk dan of je van een VMHP-collega die niet kan gaan een ingevuld Mandateringsformulier mee kunt krijgen. 

Kun je op 31 oktober 2018 niet komen, zoek dan een VMHP-collega en geeft haar of hem jouw ingevulde Mandateringsformulier mee als zij/hij er nog geen een heeft


Nieuwsoverzicht