Draag een professional voor

De verkiezing van de Professional van het jaar 2019 komt eraan. Wij roepen onze leden op om kandidaten voor te dragen. Dat kan tot en met 24 oktober. De winnaar wordt op 7 november bekendgemaakt op het jaarlijkse VCP-symposium in Den Haag (zie ander nieuwsbericht). Lees hier meer over deze verkiezing.

Nederland heeft een hoop goede professionals: werknemers die hun vak met grote gedrevenheid, deskundigheid en passie uitoefenen. Mensen die hun sporen duidelijk hebben verdiend en dat dag in dag uit op de werkvloer uitdragen. Als piloot, politie, militair, specialist of bijvoorbeeld ambtenaar. Maar er kan er maar een de Professional van het jaar zijn.

Bevlogen en inspirerende professional
Een onafhankelijke jury beoordeelt de voordrachten vooral op vakmanschap, bevlogenheid, de mate waarin de uitoefening van de functie intern en/of extern impact heeft en het rolmodel zijn voor anderen. De jury kijkt daarbij naar zaken als professionaliteit en maatschappelijke betrokkenheid, maar ook naar de manier waarop de professional anderen inspireert en met authentieke en eigenzinnige ideeën het verschil maakt en waardering oogst.

Oproep
De VMHP is dus op zoek naar mensen die hun vak of beroep positief uitdragen naar anderen. Wij zijn opgeroepen door de VCP die deze verkiezing organiseert, om binnen onze achterban naar mogelijke kandidaten te zoeken en deze  voor te dragen. Ken je een collega die in aanmerking komt? Stuur een goed onderbouwde voordracht naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie zie de themapagina over de Professional van het Jaar van de VCP.


Nieuwsoverzicht