Definitief besluit plaatsing

Op 14 juni a.s. krijg je een definitief besluit over jouw plaatsing als je onderdeel uitmaakt van de Nationale Politie. Door de PAC's is een flinke klus geklaard die heeft geleid tot het concept personeels-plaatsingsplan (CPPP). De korpschef heeft het PPP vastgesteld. Op basis daarvan krijg je je plaatsingsplan.

Inleiding

Op 14 juni krijg je een definitief besluit over jouw plaatsing als je onderdeel uitmaakt van de Nationale Politie. Maak je onderdeel uit van de Politieacademie dan krijg je begin juli je voorgenomen plaatsingsbesluit. Dan moet je nog even wachten om te kunnen reageren. Door de PAC's is een flinke klus geklaard die heeft geleid tot het concept personeels plaatsingsplan (CPPP). De korpschef heeft het PPP vastgesteld. Op basis daarvan krijg je je plaatsingsplan.

Soort besluit

Je krijgt een besluit plaatsing, (her)plaatsing en/of aanwijzing als herplaatsingskandidaat.

Eens of er niet mee eens

Hopelijk krijg je de plek die je wilt en biedt de het besluit daarvoor zekerheid. Het kan zijn dat je het niet eens bent met je besluit de plaatsing of het oneens bent met de beslissing op bezwaar oorspronkelijke functie. In deze brief informeren wij hoe de VMHP jou daarbij kan ondersteunen. Wil je (nog) geen bezwaar maken maar eerst een goed advies, vraag dat aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Reageren

De VMHP heeft tijd nodig om jouw bedenkingen of bezwaar goed te onderbouwen. Daarom willen wij op uiterlijk woensdag 22 juni 2016 alle informatie en alle stukken binnen hebben via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat wij binnen de termijn voor jou het bezwaar kunnen indienen. Wil je hulp, of heb je vragen doe dat via de VMHP.

Geen lid, geen probleem

Ben je geen lid dan kun je toch van onze diensten gebruik maken. Wordt het uiteindelijk een rechtsgang dan moet je je griffiekosten zelf betalen. Ook vragen wij je de contributie voor één jaar in 1 keer te voldoen.

Herplaatsingskandidaat

Als je als HerPlaatsingsKandidaat (HPK) een brief krijgt bevat die brief niet het besluit tot plaatsing, maar het eerste aanbod van een passende functie. Dit levert een samenloop van drie termijnen op:

1. Binnen 1 week kun je je belangstellingsregistratie invullen;

2. Binnen 3 weken moet je laten weten of je dit aanbod accepteert of weigert;

3. Binnen 6 weken kun je bezwaar maken tegen dit besluit.

Meer informatie

Ben je op zoek naar meer informatie kijk dan ook op de site: http://reorganisatie-politie.nl.

Geen brief ontvangen?

Heb je geen brief ontvangen? Dat kan als je reeds bent geplaatst in de nieuwe organisatie (als leidinggevende of sleutelfunctionaris) of er is een voorziening toegekend in het kader van de z.g. Voorfase. Is dat niet het geval, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Nieuwsoverzicht