Bijeenkomst pensioenbewustwording in Dordrecht

Op woensdag 13 september organiseert de afdeling Postactieven van de ANPV met ABP een bijeenkomst over pensioenbewustwording voor alle actieve en post-actieve leden van alle politievakbonden. Equipe-leden en hun eventuele partners zijn hierbij van harte welkom. Deze bijeenkomst is van 10.30-15.00 uur in het politiebureau te Dordrecht. Opgave kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

In de ochtend komt iemand van het ABP uitleg geven over de pensioenmogelijkheden en de uitwerking van de nieuwe pensioenwet. Tussen de middag word je een lunch aangeboden. Hierna wordt er aandacht geschonken aan het levenstestament door een notaris. Wat houdt dit in en waarom is dit misschien wel belangrijk voor je?

Locatie
Adres is Vissersdijk Beneden 2, 3319GW in Dordrecht.

Programma
De dag begint om 10:30 uur en we verwachten rond 15:00 uur de bijeenkomst af te sluiten. Op de ANPV-website kan je meer lezen over de inhoud en het programma van die dag.

Aanmelden
Aanmelden voor deze dag doe je door een e-mail (liefst voor 1 september) te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin je naam, of je alleen of met een partner komt en van welke bond je lid bent. Voor deze bijeenkomst geldt, in verband met de ruimte, een limiet voor het aantal deelnemers. Dus geef je zo snel mogelijk op.

Op 11 oktober is er ook nog een laatste bijeenkomst van deze orde gepland, die in de omgeving van Venlo wordt gehouden. Inschrijven voor deze bijeenkomst is ook al mogelijk maar geef dat wel duidelijk aan in je mail.

 


Nieuwsoverzicht