AV op vrijdag 16 mei 2014 in Kerkrade

Ontmoet en laat u inspireren... Dit jaar wordt de Algemene Vergadering georganiseerd door de afdeling Zuid-Nederland. De locatie is de prachtige, historische Abdij Rolduc te Kerkrade. Deze voormalige abdij ademt een ingetogen sfeer van rust en aandacht en is daardoor een uitgelezen plek om te vergaderen en te ontmoeten.

Het gezamenlijk diner, het Abdijbuffet met streekgerechten, wordt aangeboden om 18.30 uur.

De afdeling Zuid heeft geregeld dat het gehele programma - inclusief partnerprogramma - gratis kan worden aangeboden aan alle deelnemers.

Abdij Rolduc biedt uitgebreide overnachtingsmogelijkheden in de verschillende vleugels van de abdij: het Abdijhotel (3 sterren) en Auberge Rolduc (2 sterren). Dit verblijf is op eigen initiatief te regelen. Kijk voor meer informatie op www.rolduc.com en neem contact op via telefoonnummer: 045 54 66 888.

U kunt zich vanaf heden tot 2 mei aanstaande aanmelden voor de Algemene Vergadering, bij Christine van Beelen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij aanmelding s.v.p. aangeven aan welke onderdelen van het programma u wenst deel te nemen. Meer informatie en de stukken voor de Algemene Vergadering komen in het aprilnummer van het Blauwtje.


Nieuwsoverzicht