Kenniskring Conspire2Inspire

Madelon Dona
Anna Garghetti

Conspire2Inspire

Conspire2inspire is een razendsnel groeiende conspiracy opgericht door VMHP-leden Madelon Dona en Anna Garghetti met al zo’n 700 passievolle politiecollega’s. In 2015 begon Conspire2Inspire op het eerste congres met het thema ‘Awareness’, waarmee we collega’s inspireerden om elkaar te helpen, zodat niemand alleen staat met zijn/haar idee of initiatief om de politie te verbeteren.

Podium

Tijdens ons tweede congres in 2016 hebben we alle collega’s die ondernemend zijn geweest, een podium gegeven om hun successen met iedereen te mogen vieren, en lanceerden we de kansenmakelaar. Dit is inmiddels omgedoopt tot Chance2Inspire.

Chance2Inspire

Via Chance2Inspire bieden we inmiddels al vele collega’s de kans om hun politieverbetering met hulp van de andere leden van ons netwerk tot een succes te maken. Dwars door de structuren van onze organisatie heen, en waar dat kan met behulp juist van deze organisatiestructuur. We geloven dat dit eraan gaat bijdragen dat niet alleen deze collega’s zich gewaardeerd voelen voor hun passie, maar ook dat de politie zo zichzelf toerust op de grote uitdagingen van deze nieuwe tijd.