Ledenvergadering VMHP afdeling Zuid

Wanneer:
06 november 2017, 15:30 - 21:00
Locatie:
Van der Valk Princenville te Breda

Beste VMHP'er, Graag nodig ik je, mede namens het bestuur van de VMHP-Zuid uit voor onze ledenbijeenkomst, editie najaar 2017. Met de vaste ingrediënten; we bieden je achtereenvolgens een boeiende spreker, het actuele VMHP-nieuws en aansluitend het vertrouwde buffet, met gelegenheid tot bijpraten met elkaar.

Deze bijeenkomst wordt gehouden MAANDAG 6 NOVEMBER in HOTEL PRINCEVILLE, BREDA. Inloop is mogelijk vanaf 15u30, start van het programma is voorzien om 16u

Gelet op de actualiteit hebben we gemeend je te kunnen interesseren met een spreker die in de nationale politiek actief is, alsook het politiewerk van binnenuit kent. Wij zijn dan ook verheugd aan te kondigen dat wij dhr. Chris van Dam, Tweede Kamerlid voor het CDA bereid hebben gevonden om met ons te reflecteren op de politieke actualiteit, met het accent op wat ons als politie aanbelangd. Daar in valt te denken aan:

  • het verschijnen van het rapport van de commissie evaluatie Politiewet 2012;
  • de kabinetsformatie en de contouren van het regeerakkoord met uitbreiding voor de politie?
  • al dan niet een nieuwe minister, met de voortgang van het ministerie in zijn huidige vorm of in een alternatieve vorm, etc.

Het CDA zit mee in de coalitie en daarmee mee aan het roer. Met deze spreker kunnen we vanuit dat perspectief geïnformeerd worden over de brandende Haagse actualiteit.

Daarnaast is het uiteraard interessant om zijn persoonlijke ervaringen te mogen vernemen vanuit zijn voormalige carrière bij de politie en bij het openbaar ministerie. Hoe heeft die loopbaan invloed gehad op dhr. Van Dam Wat als volksvertegenwoordiger?

Aanmelden kan tot 1 november aanstaande via onderstaand formulier.

Wij kijker er naar uit je te ontmoeten.

Mede namens het bestuur van afdeling Zuid VMHP,

Drs. Ine Van Praet

Voorzitter

 

 

 

Aanmeldingsformulier Afdelingsbijeenkomst Zuid op 6 november 2017

*
*
*
Ik Dineer mee (Ja/Nee)

Hotel Princenville, Breda