Golfdag

Wanneer:
27 juli 2018, 10:30
Locatie:
Golfbaan Princenbosch te Molenschot

Het tweede lustrum van de jaarlijkse golfdag vindt op 27 juli plaats. Locatie is golfbaan Princenbosch tussen Breda en Tilburg. Aanmelden kan tot en met 22 juli.

Uiteraard gaat de strijd om de hoofdprijs, de Theo Stallmann-schaal. Maar daarnaast zijn nog vele ander aardige prijzen te verdienen met, vanwege het jubileum, voor iedereen een extra surprise als herinnering (aangeboden door het hoofdbestuur van de VMHP).

Voor wie
De golfdag staat open voor zowel (voormalig) VMHP-ers als hun partners en is daardoor een unieke gelegenheid voor een sportief en ontspannen dagje uit. De ervaring leert dat het elkaar ontmoeten voor een gezellige sfeer zorgt.

Waar
De locatie is golfbaan Princenbosch in Molenschot tussen Breda en Tilburg.

Programma
De ontvangst is vanaf 10.30 uur met koffie/thee en appelgebak. De starttijd is vanaf 11.30 uur, en bij een deelname van ten minste 24 spelers een dubbele Tee start. Bij minder deelnemers wordt er van de eerste Tee gestart.

Na de golfronde van 18-holes is er een prijsuitreiking met borrel gevolgd door een dagschotel.

Kosten
Prijs voor het boven beschreven arrangement is € 70,00. Je kunt bij binnenkomst betalen. Inbegrepen is: koffie met gebak, greenfee 18 holes en een dagschotel*.

Aanmelden
Liefhebbers worden uitgenodigd zich te melden bij Kees van Dijk uiterlijk op 22 juli.

 

* Het hoofdbestuur biedt de borrel met hapjes aan.