Activiteiten

golfbal vmhp

Op vrijdag 26 juli vindt de elfde VMHP Golfdag plaats. Deze editie gaan we wederom houden op Golfbaan Princenbosch te Molenschot, tussen Breda en Tilburg.

Uiteraard gaat de strijd om de hoofdprijs, de Theo Stallmann-schaal. Daarnaast zijn er nog diverse andere prijzen te verdienen al gaat het natuurlijk niet om de winst, maar om het plezier en de prestatie.

Na 10 jaar is Kees van Dijk uit de organisatie teruggetreden. Manuel Mulder is bereid gevonden zijn stokje over te nemen.

De golfdag staat open voor zowel (ex) VMHP-ers als hun partners en is daardoor een unieke gelegenheid voor een sportief en ontspannen dagje uit. De ervaring leert dat ook een hoog reüniegehalte zorgt voor een gezellige sfeer.

De ontvangst is vanaf 10.30 uur met koffie/thee en appelgebak.

De starttijd is vanaf 11.50 uur. Bij 24 of meer deelnemers kunnen we starten vanaf hole 1 en 10 tegelijk. Bij minder deelnemers wordt er van de eerste Tee gestart en zal de doorlooptijd wat langer zijn.

Na de golfronde van 18-holes is er gelegenheid voor een drankje. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het diner.  

Prijs voor dit arrangement is € 72,50, te betalen bij binnenkomst bij de golfshop. Inbegrepen is: koffie met gebak, greenfee 18 holes, dagschotel.

Liefhebbers worden uitgenodigd zich aan te melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiterlijk op 20 juli.

Met golfgroet,

De Golfcommissie
Piet Bisschop en Manuel Mulder