Activiteiten

Op vrijdag 13 december is er een extra algemene ledenvergadering in Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn over de nieuwe naam van de VMHP gecombineerd met een kerstborrel. VMHP-leden kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier. Je kunt een introducé voor de presentatie en kerstborrel meenemen; geef dit wel aan bij je aanmelding. Ook niet-leden zijn welkom na de extra vergadering voor de presentatie en kerstborrel (wel aanmelden via het formulier).

Richard van Hooijdonk copyright vrij

Stemmen
Leden kunnen in het eerste deel van deze bijeenkomst stemmen over het voorstel voor de nieuwe naam van onze vereniging. Mocht je niet kunnen komen, geef dan wel een machtiging met een ander lid mee of mail dit naar ons.

document Machtigingsformulier (28 KB)

Presentatie (ook niet-leden welkom)
Naast het stemmen over de nieuwe naam kun je luisteren naar Richard van Hooijdonk, bekend van tv en radio. Hij komt met een andere blik op criminaliteit en veiligheid in de toekomst. Richard verschijnt regelmatig op de tv en radio in de rol van trendwatcher en futurist. Hij neemt zijn publiek mee naar een toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Nieuwe technologie zal impact hebben op alles wat we doen. Inmiddels zijn de sessies bezocht door 300.000 mensen, werkt hij samen met RTL en BNR en is hij gastdocent aan verschillende universiteiten. Richard is ook schrijver van artikelen, publicaties en e-books. Hij begon zijn carrière bij banken, uitgevers en technologie bedrijven.

Deze bijeenkomst wordt afgesloten met een kerstborrel.