Algemene Vergadering 2018

Wanneer:
25 mei 2018, 09:30 - 13:00
Locatie:
Drakenburg, Doctor Albert Schweitzerweg 1, Baarn

De Algemene Vergadering vindt op 25 mei 2018 plaats in de Drakenburg aan de Doctor Albert Schweitzerweg 1 te Baarn. 's Ochtends vanaf 9.30 uur is de vergadering en 's middags na de lunch vanaf ongeveer 13 uur kun je een themabijeenkomst 'Duurzaam innoveren' met Ben Tiggelaar en Jan Reinder bijwonen (geef je wel vooraf op). Op de Algemene Vergadering wordt onder andere een aantal documenten vastgesteld. Die vind je hieronder.

Hier vind je meer informatie over de themamiddag na de algemene vergadering. In onderstaand formulier kun je aangeven of je naast de vergadering ook bij de lunch en de themamiddag aanwezig wilt zijn.

Inschrijfformulier Algemene Vergadering 2018

*
*
*
Gebruik van de lunch
*
Deelname aan de Themamiddag

Heb je aanvullingen op de bovenstaande concept notulen, stuur die dan voor 9 mei 2018 per mail aan de secretaris op het mailadres AV2018@verwijder-dit.vmhp.nl. Op 15 mei wordt het definitief concept van de notulen op deze plaats gepubliceerd. Het definitief concept ligt op 25 mei 2018 ter besluitvorming voor in de Algemene Vergadering.

Bovenstaand vind je een overzichtsdocument van de VMHP-financiën. Als je lid bent van de VMHP, dan kun je na 11 mei een email naar penningmeester@verwijder-dit.vmhp.nl sturen om de Jaarrekening, de Begroting en de Meerjarenindicatie toegestuurd te krijgen voor de AV 2018. 

Drakenburg