Demonstreer mee op 30 januari

Het is tijd voor actie op 30 januari voor het ministerie van Sociale Zaken in Den Haag. We hebben jullie allemaal nodig: meld je hier aan. De gesprekken over de Regeling voor Vervroegde Uittreding (RVU) zijn namelijk vastgelopen. De werkgevers ‘in de polder’ willen niet meegaan in de eisen van de federaties van vakbonden.

 

En dat slaat meteen de basis onder de RVU binnen de politie uit. Als politie kunnen we namelijk niet gaan onderhandelen als er in de Stichting van de Arbeid - de federaties van werkgevers (VNO-NCW) en werknemers (FNV-CNV-VCP) - geen akkoord is over de kaders voor een nieuwe RVU.

Dat willen we daarom duidelijk laten horen. Op de allereerste plaats aan de werkgevers VNO-NCW en de minister van Sociale Zaken, die in deze onderhandelingen over de RVU een centrale rol spelen.

Op 30 januari houden we een symbolische blokkade / demonstratie
voor het pand van VNO/NCW en het ministerie van Sociale Zaken in Den Haag.

De RVU is voor ons allemaal namelijk van groot belang. Daarom is een grote opkomst belangrijk. Laat daarom zoveel mogelijk anderen dit nieuws weten. Roep ze op om voor de collega’s en zichzelf op te komen. Met een duidelijk signaal! Het is erop of eronder.

Kom en doe mee in Den Haag op dinsdag 30 januari.
Meld je meteen aan via deze link.

Alleen samen zetten we druk op werkgevers en kabinet om weer aan tafel te gaan en goede afspraken te maken.

Ondertussen houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen. De komende tijd kun je meer informatie en achtergronden verwachten over de acties voor de RVU. Volg het op onze website caoinzicht.nl. Wil je contact of meer informatie, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Nieuwsoverzicht